Kunststof, folie, maalgoed en granulaat inkopen en verkopen

Bent u op zoek naar oud-kunststof om te recyclen tot nieuwe producten? Of wilt u een partij kunststof verkopen? Bij WPT bent u aan het juiste adres!

WPT beschikt over een internationaal netwerk aan in- en verkopers van kunststoffen. Zowel kunststoffen, folies, maalgoed en granulaat in allerlei kwaliteiten, zoals PET, PE-HD, PVC, PE-LD, PP en PS behoren tot ons assortiment.

Wij kopen en verkopen alle kunststof- en foliekwaliteiten zoals beschreven in de Soortenlijst oud-kunststof en -folie. Hieronder vallen onder andere PET flessen, emmers, big bags, landbouwfolie, gemengde folies, spanbanden, afvalcontainers, bumpers, krimpverpakkingen, stretchfolie, granulaatzakken, transportkratten, (afval van) stansvormen en spuitgietafval.

Al het ingekochte kunststof, leveren wij terug aan de plastic producerende industrie, waar het oud-kunststof wordt gerecycled tot nieuw product. Zo draagt WPT bij aan het waarborgen en optimaliseren van de kringloop van waardevolle grondstoffen. 

Bent u op zoek naar een afnemer of leverancier van oud-kunststof? 

Neem contact op met een van onze accountmanagers

Papier 

Kranten, papier, karton, snijafval en nog veel meer. Bij WPT kunt u terecht voor de in- en verkoop van alle papiersoorten op de EN 643 soortenlijst en meer.

Lees meer

Kunststof

WPT verhandelt kunststof, folies, maalgoed en granulaat in de kwaliteiten PET, PE-HD, PVC, PE-LD, PP en PS

Lees meer

Overige grondstoffen

Glas, hout, metaal; De mogelijkheden voor in- en verkoop van secundaire grondstoffen zijn onbeperkt.

Lees meer

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Vul uw contactgegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.